Discipline

Leeftijd

Locaties

Muziek Mix Dronrijp

Dronrijp Cecilia Bouma 39 1 wekelijks Donderdag Lestijden & inschrijven

Muziekmix is een lesreeks voor kinderen van groep 5 van de basisschool ter voorbereiding op het leren bespelen van een instrument.

De lessen zijn een mix van muziek maken en muziek leren. Kinderen zingen en spelen op instrumenten (keyboard, gitaar, blokfluit) en werken aan maat/ritmegevoel, gehoor, muzikale begrippen en noten lezen. Kinderen onderzoeken welke instrumentengroep het beste bij hen past. Daarmee is Muziekmix de ideale voorbereiding om later een instrument te gaan bespelen!

Muziekmix is een heel jaar lang elke week muziekplezier na schooltijd. De lesreeks bestaat uit drie periodes waarbij in ieder periode een ander instrument verkend wordt. De lessen kunnen worden gevolgd bij Seewyn, maar ook op diverse basisscholen (na schooltijd) en andere locaties.

Muziekmix is een vervolg op Algemene Muzikale Vorming (groep 4). Kinderen die geen AMV hebben gevolgd, kunnen echter ook meedoen.

 

Lestijden & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt altijd contact met je opgenomen.

Aanmelden

Lesdag, tijd en leslocatie keuze is verplicht
Kies je lesvorm

Cursist / leerling

Aanhef field is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaal field is verplicht
Termijnen is verplicht
Termijnen is verplicht