Discipline

Leeftijd

Locaties

Slagwerkensemble

- Hendrik Dullemans - 1 wekelijks (2021) Vrijdag Lestijden & inschrijven
Slagwerkensemble
€ 46,92

Deze opzwepende slagwerkgroep speelt in verschillende stijlen slagwerk uit alle windstreken en eigen composities.

De groep staat onder leiding van Hendrik Dullemans, tevens slagwerkdocent bij Kunstncentrum Atrium/Muziekschool Bolsward.

Over de docent
Hendrik is een veelzijdige slagwerker die naast drums ook les geeft in onder meer Latin percussie, marimba, pauken, djembé en xylofoon. Op zijn zesde kreeg hij zijn eerste drumstel. “Daarvoor was ik de hele tijd met een pollepel op potten en pannen aan het slaan.” Toen Hendrik elf was kreeg hij drumles van Henk Waterlander, die hem stimuleerde om naar het conservatorium te gaan. Hendrik – die als tiener in diverse bands speelde – ging slagwerk studeren aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en slaagde met een 10!

Volgens Hendrik, die in Frank Zappa’s drummer Vinnie Colaiuta een grote inspiratiebron vond, is de drummer het kloppende hart van een band of andere muziekgroep. “Je mag als drummer meestal helemaal achteraan zitten, je bent wel het belangrijkste onderdeel van het geheel. Als die stopt, stopt alles!”

Lestijden & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Wordt je factuur betaald door derden? (Korps, vereniging of Jeugdfonds Cultuur) Geef dit aan in het opmerkingen veld.
Voor definitieve plaatsing en tijden wordt altijd contact met je opgenomen.

Aanmelden

Lesdag, tijd en leslocatie keuze is verplicht
Kies je lesvorm

Persoonsgegevens.

Aanhef field is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaal field is verplicht
Termijnen is verplicht